Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Groet

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Groet? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Groet! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we veel tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bieden we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-groet

Een schoonmaakster in Groet zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Groet inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Groet vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat voor jou van belang is. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan nuttige websites die daarbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Bergen Noord-Holland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Groet

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Groet

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Groet, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Limmen, Akersloot, Schoorl en Bergen aan Zee.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper is er voor alle werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf delen wij een overzicht met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp in de buurt al voor €13,20 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse aanbieders in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Groet. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, scholen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot €15,75 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Groet hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. dweilen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Groet?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie