Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Akersloot

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Akersloot? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Akersloot! Op onze schoonmaakwebsite lees je duidelijke tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-akersloot

Een schoonmaakster in Akersloot inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Akersloot inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Akersloot vinden

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er nuttige portalen die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Castricum.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Akersloot

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Akersloot

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Akersloot, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef, Limmen en Groet.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom huis. Hieronder verstrekken we een lijst met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al voor €13,50 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Akersloot. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €24,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot wel €18,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Akersloot laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Akersloot?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie