Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Egmond aan Zee

Wil je een schoonmaakhulp in Egmond aan Zee? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Egmond aan Zee! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij nuttige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-egmond-aan-zee

Een schoonmaakster in Egmond aan Zee inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Egmond aan Zee inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zien wij steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Egmond aan Zee zoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt werken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op uurtarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan gebruiksvriendelijke portalen die daarbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Bergen Noord-Holland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Egmond aan Zee

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Egmond aan Zee

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Egmond aan Zee, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Egmond aan den Hoef, Egmond-Binnen, Akersloot en Limmen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bieden wij een overzicht met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,90 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene schoonmakers in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Egmond aan Zee. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot +/- €18,75 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: afstoffen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Egmond aan Zee laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Egmond aan Zee?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie