Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bergen Noord-Holland

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Bergen Noord-Holland? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Bergen Noord-Holland! Op dit platform vind je veel tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-bergen-noord-holland

Een schoonmaakster in Bergen Noord-Holland inhuren

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Bergen Noord-Holland inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Bergen Noord-Holland inhuren

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van handige vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Bergen Noord-Holland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bergen Noord-Holland

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Bergen Noord-Holland

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Bergen Noord-Holland, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Castricum, Uitgeest, Heiloo en Alkmaar.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bekijk je de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,90 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte helpt bij productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei schoonmakers in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Bergen Noord-Holland. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen plus minus €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot +/- €18,50 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Bergen Noord-Holland kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Bergen Noord-Holland?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten bedragen tussen de €325,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie