Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heiloo

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Heiloo? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Heiloo! Op deze website verstrekken we handige tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-heiloo

Een schoonmaakster in Heiloo zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Heiloo inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Heiloo vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er diverse websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Heiloo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heiloo

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Heiloo

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Heiloo, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Bergen Noord-Holland, Castricum, Alkmaar en Texel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder delen wij enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (lokaal) al vanaf €12,60 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmakers in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Heiloo. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot +/- €20,00 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen. Daarbij kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Heiloo kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Heiloo?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie