Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Castricum

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Castricum? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Castricum! Op deze pagina delen wij diverse tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij behandelen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-castricum

Een schoonmaakster in Castricum gezocht

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Castricum inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Castricum zoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op praktische online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Castricum.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Castricum

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Castricum

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Castricum, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Uitgeest, Beverwijk, Bergen Noord-Holland en Heiloo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf delen wij de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,00 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse aanbieders in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Castricum. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot zo’n €16,25 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Castricum hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Castricum?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie