Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Limmen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Limmen? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Limmen! Op ons portaal bieden we handige tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-limmen

Een schoonmaakster in Limmen inhuren

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Limmen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse handige platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Limmen vinden

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan huis komt. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Kies verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er praktische online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Castricum.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Limmen

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Limmen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Limmen, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Akersloot, Egmond aan Zee, Groet en Schoorl.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom huis. Bijgaand bekijk je een opsomming met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp in de buurt al vanaf €12,50 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Limmen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen plus minus €24,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot €15,75 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Limmen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Limmen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie