Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beverwijk

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Beverwijk? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Beverwijk! Op dit platform delen wij praktische tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast delen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-beverwijk

Een schoonmaakster in Beverwijk gezocht

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Beverwijk inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde heb je steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Beverwijk vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan de slag gaat. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Selecteer een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw aanvraag beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van verschillende webapplicaties die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Beverwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beverwijk

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Beverwijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Beverwijk, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Heemskerk, Velsen, Uitgeest en Castricum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in jouw huishouden. Bijgaand delen wij een overzicht met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,40 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmaakondernemers in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Beverwijk. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot wel €19,75 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Indien nodig kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Beverwijk hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Beverwijk?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie