Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heteren

Wil je een schoonmaakhulp in Heteren? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Heteren! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je veel tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bespreken we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-heteren

Een schoonmaakster in Heteren vinden

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Heteren inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Heteren zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er diverse websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Overbetuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heteren

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Heteren

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Heteren, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Randwijk, Dodewaard, Driel en Lent.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom huis. Hieronder verstrekken we een opsomming met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Heteren. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen plus minus €24,50 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot €17,50 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarbij kan je afspraken maken over afwassen of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Heteren huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Heteren?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie