Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schoonrewoerd

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Schoonrewoerd? Flink wat Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Schoonrewoerd! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je nuttige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-schoonrewoerd

Een schoonmaakster in Schoonrewoerd inhuren

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Schoonrewoerd inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Schoonrewoerd opzoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt werken. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op tarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw aanmelding wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er handige online zoekmachines die je hierbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Vijfheerenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schoonrewoerd

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Schoonrewoerd

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Schoonrewoerd, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Asperen, Acquoy, Leerdam en Vianen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel delen wij de meest voorkomende taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,80 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere bedrijven die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Schoonrewoerd. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Utrecht.
 • Prijs: tussen plus minus €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot zo’n €15,00 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Schoonrewoerd kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de grootte van de woning, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Schoonrewoerd?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie