Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dodewaard

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Dodewaard? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Dodewaard! Op ons portaal verstrekken we volop tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Verder behandelen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-dodewaard

Een schoonmaakster in Dodewaard vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Dodewaard inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Dodewaard vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, takenpakket en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale platforms die je hierbij helpen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Neder-Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dodewaard

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Dodewaard

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Dodewaard, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zetten, Hemmen, Randwijk en Heteren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf delen wij een overzicht met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,70 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere aanbieders in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Dodewaard. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot €19,50 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die gedaan worden: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Indien nodig kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Dodewaard huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, dweilen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Dodewaard?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie