Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hemmen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Hemmen? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Hemmen! Op ons portaal lees je veel tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-hemmen

Een schoonmaakster in Hemmen inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Hemmen inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Hemmen zoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt poetsen. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, ervaring en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige Apps en websites die daarbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Overbetuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hemmen

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hemmen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Hemmen, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Andelst, Herveld, Zetten en Dodewaard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Bijgaand bieden wij enkele veel voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse dienstverleners in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hemmen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot wel €20,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Hemmen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Hemmen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie