Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Herveld

Wil je een schoonmaakhulp in Herveld? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Herveld! Op deze pagina vind je praktische tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-herveld

Een schoonmaakster in Herveld zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Herveld inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Herveld zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat voor jou van belang is. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op handige Apps en websites die je hierbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Overbetuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Herveld

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Herveld

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Herveld, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Valburg, Homoet, Andelst en Hemmen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw is er voor alle schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand check je een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,70 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende schoonmaakondernemers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Herveld. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €22,50 en €34,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot wel €17,50 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Verder kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Herveld hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het type woning, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Herveld?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie