Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sweikhuizen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Sweikhuizen? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Sweikhuizen! Op deze pagina bieden we praktische tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-sweikhuizen

Een schoonmaakster in Sweikhuizen vinden

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Sweikhuizen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Sweikhuizen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, ervaring en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van nuttige online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sweikhuizen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Sweikhuizen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sweikhuizen, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Spaubeek, Maastricht Airport, Geleen en Puth.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder vind je enkele veel voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,40 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor zorgt voor het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Sweikhuizen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen plus minus €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot wel €17,75 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Sweikhuizen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sweikhuizen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie