Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Puth

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Puth? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Puth! Op deze website bekijk je veel tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-puth

Een schoonmaakster in Puth inhuren

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Puth inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Puth zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is slim om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende Apps en websites die daarbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Puth

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Puth

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Puth, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Geleen, Sweikhuizen, Windraak en Munstergeleen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in en rondom huis. Bijgaand bieden wij de meest gangbare klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,40 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei bedrijven in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Puth. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €24,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot €19,75 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Puth hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Puth?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie