Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Windraak

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Windraak? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Windraak! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we concrete tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-windraak

Een schoonmaakster in Windraak vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Windraak inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Windraak inhuren

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan verschillende platforms die je hierbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Sittard-Geleen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Windraak

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Windraak

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Windraak, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Puth, Geleen, Munstergeleen en Guttecoven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser is er voor alle werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder verstrekken we een lijst met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al voor €12,90 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor draagt bij aan de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmakers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Windraak. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen de €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot +/- €16,75 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Windraak kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Windraak?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie