Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sittard-Geleen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Sittard-Geleen? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede schoonmaker in Sittard-Geleen! Op ons portaal lees je diverse tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-sittard-geleen

Een schoonmaakster in Sittard-Geleen inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Sittard-Geleen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Sittard-Geleen vergelijken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Sittard-Geleen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sittard-Geleen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Sittard-Geleen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Sittard-Geleen, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Stein, Beek, Echt-Susteren en Leudal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand verstrekken we de meest voorkomende klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleren wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al voor €13,10 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene dienstverleners in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Sittard-Geleen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen de €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot €19,75 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Daarnaast kan je afspraken maken over afwassen of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Sittard-Geleen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Sittard-Geleen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €250,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie