Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Papenhoven

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Papenhoven? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Papenhoven! Op ons portaal verstrekken we duidelijke tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-papenhoven

Een schoonmaakster in Papenhoven inhuren

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Papenhoven inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Papenhoven inhuren

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is goed om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er verschillende websites die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Sittard-Geleen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Papenhoven

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Papenhoven

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Papenhoven, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Obbicht, Grevenbicht, Holtum en Buchten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we de meest voorkomende huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al vanaf €12,50 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte heeft effect op de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmaakondernemers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Papenhoven. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen plus minus €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot +/- €16,50 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Papenhoven huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Papenhoven?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie