Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Willemsoord

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Willemsoord? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Willemsoord! Op ons portaal bekijk je concrete tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-willemsoord

Een schoonmaakster in Willemsoord gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Willemsoord inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde zijn er diverse praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Willemsoord vergelijken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn nuttige applicaties die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Willemsoord

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Willemsoord

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Willemsoord, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Marijenkampen, Steenwijkerwold, De Pol en Baars.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Bijgaand tref je een overzicht met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,90 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal schoonmaakondernemers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Willemsoord. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen +/- €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot +/- €15,50 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Willemsoord kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Willemsoord?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie