Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Steenwijkerwold

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Steenwijkerwold? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Steenwijkerwold! Op dit platform bekijk je veel tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-steenwijkerwold

Een schoonmaakster in Steenwijkerwold gezocht

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Steenwijkerwold inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Steenwijkerwold vinden

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat de opdracht geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is slim om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende Apps en websites die daarbij helpen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Steenwijkerwold

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Steenwijkerwold

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Steenwijkerwold, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Basse, Zuidveen, Marijenkampen en Willemsoord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,50 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor helpt bij het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse dienstverleners in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Steenwijkerwold. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen gemiddeld €23,50 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot €15,50 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Steenwijkerwold hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Steenwijkerwold?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie