Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Laag-Keppel

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Laag-Keppel? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Laag-Keppel! Op ons portaal lees je duidelijke tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-laag-keppel

Een schoonmaakster in Laag-Keppel zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Laag-Keppel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Laag-Keppel vinden

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op diverse Apps en websites die jou helpen zoeken. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Laag-Keppel

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Laag-Keppel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Laag-Keppel, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Hummelo, Gaanderen, Hoog-Keppel en Drempt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest gangbare werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,80 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmakers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Laag-Keppel. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen de €21,50 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot €15,50 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Laag-Keppel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als afstoffen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Laag-Keppel?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie