Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoog-Keppel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Hoog-Keppel? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een goede schoonmaker in Hoog-Keppel! Op dit platform ontdek je duidelijke tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bieden we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-hoog-keppel

Een schoonmaakster in Hoog-Keppel gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Hoog-Keppel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hoog-Keppel opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw oproep beantwoord wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er verschillende platforms die je hierbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoog-Keppel

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Hoog-Keppel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Hoog-Keppel, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Laag-Keppel, Hummelo, Drempt en De Steeg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp helpt jou graag met allerlei karweitjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder verstrekken we een overzicht met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse dienstverleners in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Hoog-Keppel. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van winkels, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen de €22,50 en €34,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot €18,00 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Hoog-Keppel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hoog-Keppel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie