Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hummelo

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Hummelo? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Hummelo! Op dit platform tref je volop tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-hummelo

Een schoonmaakster in Hummelo zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Hummelo inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse speciale platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Hummelo opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn speciale Apps en websites die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hummelo

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Hummelo

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Hummelo, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Gaanderen, Zelhem, Laag-Keppel en Hoog-Keppel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het volgende deel check je enkele veel voorkomende werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,70 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse schoonmaakondernemers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hummelo. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot zo’n €16,75 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Hummelo huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hummelo?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie