Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oudehaske

Wil je een schoonmaakhulp in Oudehaske? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Oudehaske! Op deze website bieden we handige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bespreken we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-oudehaske

Een schoonmaakster in Oudehaske gezocht

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Oudehaske inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse speciale platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Oudehaske opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Selecteer een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is slim om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op diverse online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oudehaske

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Oudehaske

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Oudehaske, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Nijehaske, Vegelinsoord, Sintjohannesga en Rotsterhaule.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al voor €12,60 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene dienstverleners in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Oudehaske. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, winkels, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen plus minus €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot zo’n €19,00 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die gedaan worden: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Oudehaske huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor onder andere keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Oudehaske?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie