Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rotsterhaule

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Rotsterhaule? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Rotsterhaule! Op dit platform delen wij duidelijke tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-rotsterhaule

Een schoonmaakster in Rotsterhaule zoeken

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Rotsterhaule inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Rotsterhaule vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt poetsen. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanvraag wederzijds passend is heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke online zoekmachines die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rotsterhaule

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Rotsterhaule

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Rotsterhaule, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Sintjohannesga, Oudehaske, Rotstergaast en Rottum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder check je de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,50 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende schoonmaakondernemers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Rotsterhaule. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen +/- €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot wel €15,50 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Rotsterhaule laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Rotsterhaule?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie