Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schermerhorn

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Schermerhorn? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Schermerhorn! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we praktische tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook delen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-schermerhorn

Een schoonmaakster in Schermerhorn vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Schermerhorn inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Schermerhorn inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, takenpakket en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw oproep wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat je precies verwacht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op diverse bemiddelaars die jou helpen zoeken. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schermerhorn

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Schermerhorn

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Schermerhorn, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Spierdijk, Ursem, Scharwoude en Avenhorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder check je een overzicht met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,60 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene aanbieders in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Schermerhorn. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot +/- €16,75 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Schermerhorn huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan het aantal m2, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Schermerhorn?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten bedragen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie