Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Spierdijk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Spierdijk? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Spierdijk! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we veel tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-spierdijk

Een schoonmaakster in Spierdijk inhuren

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Spierdijk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast kan je gebruik maken van speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Spierdijk opzoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan gebruiksvriendelijke websites die daarbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Koggenland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Spierdijk

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Spierdijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Spierdijk, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Ursem, Ursem, Schermerhorn en Scharwoude.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf vind je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,60 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal schoonmakers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Spierdijk. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen plus minus €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot €20,00 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Spierdijk huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Spierdijk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie