Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Scharwoude

Wil je een schoonmaakhulp in Scharwoude? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Scharwoude! Op ons portaal bekijk je nuttige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-scharwoude

Een schoonmaakster in Scharwoude inhuren

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Scharwoude inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zijn er diverse praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Scharwoude zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan huis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs per uur, takenpakket en recensies.

 4. Contact opnemen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op diverse websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Koggenland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Scharwoude

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Scharwoude

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Scharwoude, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Schermerhorn, Spierdijk, Avenhorn en Oudendijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf bekijk je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,80 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Scharwoude. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van scholen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot wel €20,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Scharwoude huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Scharwoude?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie