Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oudelande

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Oudelande? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Oudelande! Op onze schoonmaakwebsite vind je nuttige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-oudelande

Een schoonmaakster in Oudelande gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Oudelande inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Oudelande zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op praktische applicaties die jou helpen zoeken. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oudelande

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Oudelande

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Oudelande, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ellewoutsdijk, Driewegen, Baarland en Kwadendamme.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper is er voor alle werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand bekijk je enkele veel voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed opmaken.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al vanaf €12,70 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse organisaties die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oudelande. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van winkels, kantoren, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot €16,75 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die gedaan worden: stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Oudelande kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het type woning, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Oudelande?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie