Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rijswijk

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Rijswijk? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Rijswijk! Op schoonmakerzoeken.nl lees je handige tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-rijswijk

Een schoonmaakster in Rijswijk inhuren

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Rijswijk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Rijswijk zoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw aanmelding wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op speciale webapplicaties die jou helpen zoeken. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Buren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rijswijk

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Rijswijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Rijswijk, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Eck en Wiel, Ingen, Maurik en Kerk Avezaath.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bieden wij een opsomming met klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,60 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor draagt bij aan het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Rijswijk. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen plus minus €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot wel €15,00 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Rijswijk huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het type woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Rijswijk?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie