Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maurik

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Maurik? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Maurik! Op deze website lees je concrete tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-maurik

Een schoonmaakster in Maurik zoeken

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Maurik inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste heb je steeds meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Maurik inhuren

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is goed om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat je precies verwacht. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn verschillende webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Buren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maurik

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Maurik

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Maurik, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Rijswijk, Eck en Wiel, Kerk Avezaath en Wadenoijen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in jouw huishouden. In het volgende deel verstrekken we een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp in de buurt al voor €12,70 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor draagt bij aan productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei organisaties in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Maurik. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot +/- €16,75 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Maurik huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Maurik?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie