Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kerk Avezaath

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Kerk Avezaath? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Kerk Avezaath! Op schoonmakerzoeken.nl vind je veel tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-kerk-avezaath

Een schoonmaakster in Kerk Avezaath gezocht

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Kerk Avezaath inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Kerk Avezaath inhuren

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Ons advies is om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op praktische portalen die je hierbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Tiel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kerk Avezaath

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Kerk Avezaath

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Kerk Avezaath, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Maurik, Rijswijk, Wadenoijen en Kapel Avezaath.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel check je een lijst met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,70 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Kerk Avezaath. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €23,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot +/- €18,25 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Kerk Avezaath kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Kerk Avezaath?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie