Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kapel Avezaath

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Kapel Avezaath? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een goede schoonmaker in Kapel Avezaath! Op ons portaal vind je concrete tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-kapel-avezaath

Een schoonmaakster in Kapel Avezaath gezocht

Heb je een druk leven en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Kapel Avezaath inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je steeds meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Kapel Avezaath zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw aanmelding beantwoord wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn verschillende applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Tiel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kapel Avezaath

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Kapel Avezaath

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kapel Avezaath, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Wadenoijen, Kerk Avezaath, Zoelen en Tull en ’t Waal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder tref je een overzicht met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte heeft effect op productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse organisaties in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Kapel Avezaath. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van winkels, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot +/- €17,50 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Kapel Avezaath huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal m2, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Kapel Avezaath?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie