Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zoelen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Zoelen? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Zoelen! Op dit platform bieden we praktische tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-zoelen

Een schoonmaakster in Zoelen inhuren

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Zoelen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ten derde zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Zoelen vergelijken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke applicaties die daarbij helpen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Buren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zoelen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Zoelen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zoelen, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Kapel Avezaath, Wadenoijen, Tull en ’t Waal en Schalkwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel check je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt al voor €13,40 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Zoelen. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen de €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot €19,75 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Zoelen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Zoelen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie