Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ellemeet

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ellemeet? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Ellemeet! Op deze website tref je veel tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-ellemeet

Een schoonmaakster in Ellemeet inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Ellemeet inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Ellemeet inhuren

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op kosten, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Kies verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan speciale bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ellemeet

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Ellemeet

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Ellemeet, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Renesse, Noordwelle, Scharendijke en Kerkwerve.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder tref je de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,40 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene bedrijven in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ellemeet. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van winkels, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen +/- €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot €16,50 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Ellemeet hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het type woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Ellemeet?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie