Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Scharendijke

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Scharendijke? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Scharendijke! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je volop tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-scharendijke

Een schoonmaakster in Scharendijke gezocht

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Scharendijke inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Scharendijke opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Kies meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Scharendijke

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Scharendijke

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Scharendijke, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ellemeet, Renesse, Kerkwerve en Brouwershaven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel check je de meest voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,20 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmakers in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Scharendijke. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Tarief: tussen de €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot wel €16,50 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die afgewerkt worden: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Scharendijke laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Scharendijke?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie