Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zijderveld

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Zijderveld? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Zijderveld! Op dit platform tref je duidelijke tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij delen we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-zijderveld

Een schoonmaakster in Zijderveld inhuren

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Zijderveld inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zijderveld vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, ervaring en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw verzoek goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Vijfheerenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zijderveld

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Zijderveld

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zijderveld, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Hagestein, Hoef en Haag, Everdingen en Ravenswaaij.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf bekijk je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,70 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor bevordert het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Zijderveld. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot wel €16,50 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Zijderveld laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Zijderveld?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie