Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zuidland

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zuidland? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Zuidland! Op deze website verstrekken we diverse tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bieden we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-zuidland

Een schoonmaakster in Zuidland inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Zuidland inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Zuidland vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt poetsen. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw uitnodiging beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op nuttige applicaties die jou helpen zoeken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Nissewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zuidland

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Zuidland

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Zuidland, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Abbenbroek, Heenvliet, Simonshaven en Geervliet.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder check je de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,90 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere organisaties in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Zuidland. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen de €22,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot +/- €18,25 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: afstoffen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Zuidland kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van dweilen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Zuidland?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie