Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Simonshaven

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Simonshaven? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Simonshaven! Op ons portaal vind je diverse tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-simonshaven

Een schoonmaakster in Simonshaven inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Simonshaven inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je steeds meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Simonshaven zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Filter op tarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan gebruiksvriendelijke portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Nissewaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Simonshaven

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Simonshaven

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Simonshaven, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Zuidland, Abbenbroek, Geervliet en Hekelingen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Hieronder bekijk je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,60 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor helpt bij het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Simonshaven. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen +/- €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot wel €16,50 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Simonshaven huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor onder andere keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Simonshaven?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie