Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zwaagdijk-West

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Zwaagdijk-West? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Zwaagdijk-West! Op ons portaal ontdek je concrete tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-zwaagdijk-west

Een schoonmaakster in Zwaagdijk-West inhuren

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Zwaagdijk-West inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zwaagdijk-West vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er speciale websites die je hierbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zwaagdijk-West

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Zwaagdijk-West

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Zwaagdijk-West, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Wognum, Nibbixwoud, Zwaagdijk-Oost en Midwoud.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder check je de meest gangbare werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,00 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Zwaagdijk-West. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,10 tot wel €18,50 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klussen die afgewerkt worden: dweilen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Zwaagdijk-West hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Zwaagdijk-West?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie