Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wognum

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wognum? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Wognum! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je concrete tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-wognum

Een schoonmaakster in Wognum zoeken

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Wognum inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wognum vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op tarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw verzoek goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn handige bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wognum

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Wognum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Wognum, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Nibbixwoud, Zwaag, Zwaagdijk-West en Zwaagdijk-Oost.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bekijk je de meest gangbare klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,70 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmaakondernemers in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Wognum. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, kantoren, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,50 tot wel €16,00 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die afgewerkt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Wognum hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wognum?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie