Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zwaag

Wil je een schoonmaakhulp in Zwaag? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Zwaag! Op onze schoonmaakwebsite delen wij praktische tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-zwaag

Een schoonmaakster in Zwaag vinden

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Zwaag inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zijn er diverse online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Zwaag vergelijken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op tarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat je precies verwacht. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Er bestaan diverse platforms die jou helpen zoeken. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Hoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zwaag

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Zwaag

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Zwaag, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Hauwert, Wervershoof, Nibbixwoud en Wognum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare karweitjes in jouw huishouden. In het volgende deel delen wij een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,20 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor stimuleert een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Zwaag. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen plus minus €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot €16,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die gedaan worden: afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Zwaag hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het type woning, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Zwaag?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan liggen tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie