Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wervershoof

Wil je een schoonmaakhulp in Wervershoof? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Wervershoof! Op ons portaal ontdek je handige tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-wervershoof

Een schoonmaakster in Wervershoof zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Wervershoof inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je allerlei online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Wervershoof vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van diverse websites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wervershoof

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Wervershoof

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Wervershoof, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Blokker, Oosterblokker, Hauwert en Zwaag.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder check je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte helpt bij de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmakers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Wervershoof. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €23,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot +/- €20,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Wervershoof hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld dweilen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Wervershoof?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie