Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Olburgen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Olburgen? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Olburgen! Op deze pagina bekijk je praktische tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,60 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-olburgen

Een schoonmaakster in Olburgen zoeken

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Olburgen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je allerlei platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Olburgen vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster aan huis komt. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat je precies verwacht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er verschillende vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Olburgen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Olburgen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Olburgen, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Bronkhorst, Toldijk, Rha en Baak.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle karweitjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf tref je een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp in de buurt al voor €12,80 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Olburgen. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, horeca en hotels, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen de €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot zo’n €15,75 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Olburgen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Olburgen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie