Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bronkhorst

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Bronkhorst? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Bronkhorst! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je duidelijke tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-bronkhorst

Een schoonmaakster in Bronkhorst vinden

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Bronkhorst inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Verder heb je steeds meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Bronkhorst opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn verschillende websites die je hierbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bronkhorst

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Bronkhorst

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Bronkhorst, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Toldijk, Warnsveld, Olburgen en Rha.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand check je een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,60 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende schoonmaakondernemers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Bronkhorst. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen plus minus €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot €18,50 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Bronkhorst laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Bronkhorst?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie