Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Toldijk

Wil je een schoonmaakhulp in Toldijk? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Toldijk! Op ons portaal lees je diverse tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-toldijk

Een schoonmaakster in Toldijk gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Toldijk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Toldijk inhuren

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Kies een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is handig om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er speciale Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Toldijk

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Toldijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Toldijk, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Warnsveld, Vierakker, Bronkhorst en Olburgen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder delen wij een opsomming met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,90 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Toldijk. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot wel €18,00 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Toldijk hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Toldijk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie