Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bronckhorst

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Bronckhorst? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Bronckhorst! Op ons portaal lees je duidelijke tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-bronckhorst

Een schoonmaakster in Bronckhorst zoeken

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Bronckhorst inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend zijn er diverse handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Bronckhorst vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan de slag gaat. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op kosten, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er praktische vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bronckhorst

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Bronckhorst

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bronckhorst, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Berkelland, Apeldoorn, Lochem en Zutphen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand vind je de meest gangbare werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,50 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende bedrijven die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Bronckhorst. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot zo’n €18,25 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Bronckhorst kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal m2, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Bronckhorst?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen tussen de €250,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie