Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Halle

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Halle? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Halle! Op deze website verstrekken we volop tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-halle

Een schoonmaakster in Halle gezocht

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Halle inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Halle vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse websites die je hierbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Halle

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Halle

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Halle, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Wehl, Kilder, Zelhem en Gaanderen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder delen wij de meest voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al voor €13,00 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmakers in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Halle. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot wel €18,00 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Halle kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Halle?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie