Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wehl

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Wehl? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Wehl! Op ons portaal tref je veel tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-wehl

Een schoonmaakster in Wehl zoeken

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Wehl inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Wehl zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt schoonmaken. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op tarief, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw aanmelding ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. We raden aan om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op diverse online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Marktplaats.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Doetinchem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wehl

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Wehl

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Wehl, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Kilder, Loerbeek, Halle en Zelhem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder tref je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,90 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor draagt bij aan de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmaakondernemers in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Wehl. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot wel €16,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die uitgevoerd worden: dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Wehl hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de grootte van de woning, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Wehl?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie