Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Doetinchem

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Doetinchem? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Doetinchem! Op dit platform delen wij handige tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €13,20 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-doetinchem

Een schoonmaakster in Doetinchem inhuren

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Doetinchem inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Verder heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Doetinchem zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, takenpakket en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse online marktplaatsen die je hierbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Doetinchem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Doetinchem

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Doetinchem

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Doetinchem, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oude IJsselstreek, Winterswijk, Rheden en Doesburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in en rondom huis. In het overzicht hieronder bieden wij de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al vanaf €12,70 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Doetinchem. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot wel €15,25 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Doetinchem huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Doetinchem?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie